ORIGINE
Vin Blanc Moelleux
Le Château Cazeau har en fantastisk girondinsk chartreuse hvis opprinnelse går tilbake til 1500-tallet. Det ligger ideelt til i Gornac, langs en av de eldste veiene i Entre-Deux-Mers, bare noen kilometer øst for Sauveterre de Guyenne.
Vinmarken på over 300 hektar, hvorav 7 er dedikert til produksjonen av denne Entre-Deux-Mers, nyter en eksepsjonell beliggenhet på leire-kalksteinsbakker som når opp til 110 meter over havet og hovedsakelig er vendt mot sør. Plantet rundt slottet, er vinrankene klokt fordelt mellom røde og hvite druesorter avhengig av terroir.
Med en gjennomsnittsalder på 35 år, dyrkes de med omhu, på tradisjonelt vis og med respekt for miljøet. Den store kjelleren har alt av moderne utstyr (temperaturkontroll, pneumatiske presser, mikro-oksygenasjon) som er nødvendig for å lage store viner.
Ved CBC & Business Treningssenter er vår misjon å utstyre deg med de mest effektive verktøyene og undervisningen for å vekke din kreativitet og drive deg mot nye horisonter i karrieren din.
Vekt: 150g voks
+ / - 30t med smelting
Vegetabilsk soyavoks og parfyme laget i Grasse, sertifisert i henhold til europeiske IFRA-standarder.
Inneholder etylftalat.
Garanti uten CMR-stoffer (Kreftfremkallende, Mutagene og Reprotoxiske stoffer).
*Alle lys er håndlaget, så det kan hende at produktet du mottar ikke ser helt likt ut som på bildet.
Noter: Vanilje
Topp: melk/sukker
Hjerte: kokosnøtt/mandel
Bunn: vanilje/tonkabønne
Til dessert, som snacks eller til frokost, vil det glede både små og store! Klar til bruk, kan nytes varm eller kald, og det er også en base for å lage mer avanserte desserter. Et produkt laget av egg lagt i Frankrike.
Egg fra Frankrike
Emballasje: kartonger med 18 eller 40 stk - 80g
Kuh-melk og pasteurisert krem (opprinnelse Frankrike), Salt, Mikrobiell koagulant, Melkesyrebakterier og modningskulturer, Stabilisator: kalsiumklorid. Annatto
Allergener Melk og melkeprodukter (inkludert laktose og melkprotein)
Våre produkter er ikke merket som GMO i henhold til forskriftene 1829/2003/EF og 1830/2003/EF. Overholdelse av fravær av GMO på grensen av 0,9 % i henhold til de europeiske forskriftene EF 1829/2003 og 1830/2003.
Ioniseringsattest Vi bekrefter, basert på garantier og sertifikater mottatt fra våre leverandører, at våre produkter, ingredienser og tilsetningsstoffer: ikke er gjenstand for behandling ved ionisering i henhold til dekret nr. 2001-1097 av 16/11/01.
Analyse for:100g
Fett:31.6g
Proteiner:16.3g
Sukker (g):0.5
Natrium (mg):1.2g
Energi Kcal:351
Energi KJ:1454
Format:Rund
Vekt:300g
Emballasje:Film på keramisk bunn
Overemballasje:Kartong
Lagringstemperatur:+2°C/+8°C
Håndverksproduksjon hjemme, fra Pyreneene, på gammeldags måte. Uten kjemiske konserveringsmidler (E ...), og uten allergener (uten laktose, uten gluten). Naturlige tarmer. Vi har et bredt og originalt utvalg med regionale temaer.
Ekstra mager Béarnais-pølse 100% skinke (IGP-svin fra sørvest)
Pølse fra Pyreneene 200g. Vår klassiker.
Chorizo-pølse 200 g. Praktisk.
Liten baskisk chorizo med paprika og Espelette-chili.
Pølse med skiver av Bayonne-skinke.
Pølse med valnøtter fra Périgord.
Tyrefars (blanding av svin og okse)
Italiensk pølse (mozzarella, basilikum, soltørket tomat)